Tămăduitoarea Sandra din Cluj a SCOS DRACII din Liviu Dragnea, alături de ajutoare - VIDEO


Renumita tămăduitoare Sandra din Cluj, alături de alte descântătoare, a organizat un ritual prin care a scos dracii din fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, trimis la închisoare pentru fapte de corupție.

Tămăduitoarele și descântătoarele au organizat la Cluj-Napoca un ritual magic. Poza lui Liviu Dragnea era pe masă, alături de lumânări și cărți de tarot, necesare pentru ca ritualul să funcționeze. 

În această seară voi face acest ritual complet. Să iasă răul, să iasă farmecele, să iasă neînțelegerea, să iasă dezbinarea, răutatea din Guvernul României, din parlamentari, din președinți, din deputați. Să plece nenorocirea din această țară. Să plece diavolul din Parlament. Să fie pace și țara să înflorească”, a început tămăduitoarea Sandra ritualul.

Lui Liviu Dragnea, tămăduitoarea i-a dorit să iasă răul din el. ”Liviu să suporte această detenție, cu leac, cu bucurie, să aibă pace, liniște. Să aibă sufletul împăcate că nu are niciun păcat. Să iasă răul din Liviu, să se ducă pe pustiu. Să descântăm pentru Liviu Dragnea. Să suporte detenția cu bine, cu leac și cu bucurie, săvină liniștit, cu pace și cu liniște din temniță”, a mai spus tămăduitoarea Sandra.

Tămăduitoarea și vindecătoarea Sandra a mai apărut public în 2010, când tot la Cluj-Napoca cinci vrăjitoare din toată țara s-au adunat pentru a lupta cu flacara violet. Cele cinci vrajitoare au spus că vor îndepărta blestemul flacarii violet care s-a abatut asupra Parlamentului Romaniei.

Vindecatoarea Sandra sustinea atunci că flacara violet a fost un secret al vrajitoarelor si al tamaduitoarelor, dar ca ”a fost descoperit de oamenii mari din Guvern si Parlament si se folosesc acum de flacara dupa bunul plac”. Legat de faptul ca Mircea Geoana a pierdut alegerile si Traian Basescu le-a castigat, folosindu-se de puterea flacarii violet, vrajitoarele spuneau ca in urma consultarilor au tras concluzia ca flacara a fost folosita la ultimele alegeri prezidentiale. ”Am constatat ca Mircea Geoana a fost lovit de fortele malefice, blestemul flacarii s-a abatut asupra lui si a familiei lui”, au spus atunci vrajitoarele.

Comentarii Facebook