Taiat pe fata in Vertigo de interlopi! Un clujean se lupta de cinci luni si cu Politia si cere sa i se faca dreptate FOTO


Un clujean de 28 de ani asteapta de cinci luni ca cei care l-au agresat si l-au taiat pe fata in clubul Vertigo, sa fie pedepsiti. Marius Craciun a fost taiat cu un pahar spart pe fata si pe gat.

"In data de 31.10.2011, am fost in clubul Vertigo unde am avut o altercatie cu Dan Costin. A fost un schimb de replici si mi-a spus ca lasa ca iti arat cat esti de fraier. Dupa aceea, timp de doua ore nu s-a mai intamplat nimic, dar apoi am mers la ei la masa si am avut un schimb de replici cu acest Dan Costin. Un alt tip, pe nume Marcel Boboc, era in dreapta mea si m-a taiat cu un pahar de vin. Mi l-a spart de fata si m-a taiat", a relatat Marius Craciun scena din clubul Vertigo.

El a depus o plangere la Politie, inregistrata cu nr. 291533, care pana acum nu a fost solutionata in niciun fel. "De atunci, domnul Ghiran, de la Politie, m-a sunat sa ne impacam si mi-a spus ca lovitura mea poate sa fie din pumn si ca nu m-a taiat cu nimic. Cu Dan Costin am avut o intalnire la avocat si mi-a propus ca imi da 5.000 de euro ca sa renunt la plangere si sa ma impac si cu Boboc. Am refuzat si la a doua intalnire de la avocat nici nu a mai venit", a msi spus Marius Craciun.

Barbatul si-a scos si un certificat medico-legal, urmand sa ii dea in judecata pe agresori. 

"Am discutat cu avocatul meu si vrem sa cerem schimbarea incadrarii de la vatamare corporala grava, la tentativa de omor. Am fost taiat si pe fata si pe barba si pe gat. Am fost cusut la Clinica Maxilo-Faciale de pe Pavlov. Aveam o gaura practic in partea dreapta a fetei prin care am bagat mana si mi-am simtit dintii. Cand am vorbit cu un domn Calin, care e managerul clubului Vertigo, mi-a spus ca pe imaginile de pe camerele de supraveghere nu se vede ca m-a taiat. Te-ai taiat cand ai cazut, mi-a spus, lucru repetat si de Dan Costin, cand am fost la avocat la prima si singura intalnire", a mai spus Craciun.

Tanarul de 28 de ani sustine ca barbatul care l-a taiat pe fata a plecat linistit din bar, dar el a fost tinut de oamenii de ordine si scos prin spate.

Marius Craciun crede ca agresorul lui este originar din Ramnicu Valcea, iar despre Dan Costin stie ca a fost condamnat, in februari 2012, la 3 ani si 8 luni de inchisoare cu suspendare pentru trafic de droguri.

 
"Deocamdata e plangere facuta la Politie si nu s-a facut nimic in dosar. Vom face o cerere la Politie prin care vom solicita sa se urgenteze cauza. Vom merge mai departe cu dosarul. In acest caz este si un film din Vertigo in care se vede fata agresorului, dar sunt si martori si nimeni nu a facut nimic. Nu este posibil ca dupa cinci luni agresorul sa nu fie identificat de politie", a declarat Stanca Gidro, avocata tanarului taiat pe fata.

 

"Am facut toate demersurile pentru aflarea adevarului. Am dat toate filmarile pe care le-am avut Politiei. In rest, am fost chiar de partea lui si l-am sunat. Eu stau toate noptile acolo si nu consum alcool. Am fost de partea lui. Am dat declaratie la politie. Domnul acela, cu care a avut un incident, nu era din Cluj. A venit pentru galele acelea si aduc multi adepti. Erau in trecere prin Cluj, stiu din spusele celor care l-au vazut. Asa ceva nu trebuie sa se intample nicaieri si sper sa se rezolve.

Nu i-am spus ca s-a taiat. Poate sa inventeze orice. Eu am declarat la Politie ce era pe imagini. Nu am declarat ca el a cazut pe jos si s-a taiat. Eu nu tin partea nimanui. Din punctul meu de vedere astfel de oameni, care dau cu pumnul sau alte obiecte nu au ce cauta intre oameni", Calin Tiplea, administratorul Vertigo.

--------------------------

UPDATE 

 

Împotriva lui Dan Costin, procurorii au dispus neînceperea urmăririi penale.

 

 

Comentarii Facebook