Tabara Leghia, judetul Cluj, a fost inchisa pentru ca ii pune in pericol pe elevi. Tinerii vor fi cazati in Cluj-Napoca


Tabara de la Leghia, judetul Cluj, va fi inchisa in acest an si tinerii vor fi cazati in Cluj-Napoca. Reprezentantii Directiei pentru Tineret Cluj au anuntat ca la Leghia nu sunt conditii pentru cazarea tinerilor.

Sala de mese si bucataria sunt amplasate intr-un corp de cladire separat de dormitoare si copiii sunt pusi in pericol deoarece trebuie sa taverseze soseaua, anunta conducerea Directiri pentru Tineret Cluj.

"Spatiul de care dispune Centrul de Agrement Leghia se afla cladiri intr-o stare avansata de uzura care nu pot primi o alta destinatie sau utilizare iar costul repararii sau modernizarii depaseste 60% din valoarea de inlocuire a mijlocului  fix", se mai arata intr-un comunicat de presa trimis de conducerea DTJ Cluj.
 
In plus, banii primiti anul trecut pentru repararea cladirii au fost insuficienti pentru intreg Centrul de Agrement de la Leghia.

"Toti tinerii care vor veni, circa 30 de copii pe serie si vor fi 11 serii vor fi cazati la complexul din Cluj-Napoca, unde vor lua si masa si de unde vor pleca in excursiile care vor fi organizate in judetl Cluj", a declarat Victoria Cociu, reprezentat DTJ Cluj.

 

Conducerea DTJ Cluj nu a putut preciza suma de care este nevoie pentru refacerea si modernizarea tabarei de la Leghia.

Comentarii Facebook