Mii de spectatori nu au reușit să intre la concertul Imagine Dragons de la UNTOLD. Trupa a umplut Cluj Arena în doar câteva minute - VIDEO


​Cluj Arena a fost plină până la refuz la concertul celor de la Imagine Dragons, în a doua zi a festivalului UNTOLD. Câteva mii de spectatori n-au reușit să ajungă în fața scenei principale și au rămas în afara Cluj Arena. Mulţi oameni nu au mai fost lăsaţi să intre, căile de acces fiind blocate pentru a evita eventuale accidentări, spun cei de la ISU Cluj.

Aflată pentru prima dată în România, trupa a reuşit să adune pe Cluj Arena atât de mulţi fani, încât stadionul şi-a atins capacitatea maximă în doar câteva minute. Trupa din Las Vegas a produs la UNTOLD 2023 ceea ce ar putea fi unul dintre cele mai bune spectacole din acest an văzute în România.

„Mi-am luat bilet pentru Imagine Dragons, e gata concertul, încă nu am intrat. Toate intrările blocate, capacitate depășită”, a declarat una dintre participantele la festival.

Situația însă a fost la fel pentru toată lumea, nu au putut intra nici câțiva participanți la festival de la VIP, autoritățile s-au asigurat să nu fie incidente dramatice la acest eveniment mult așteptat de toți participanții la festival.

Festivalul continuă şi sâmbătă, când pe mainstage cei mai asteptati vor fi French Montana şi Martin Garrix. Duminică, în ultima zi, cap de afiş este Armin van Buuren, dar pe scenă va urca şi trupa Years and Years. 

Comentarii Facebook