Clujenii sunt disperați din cauza gunoierilor de la Supercom, care nu colectează selectiv deșeurile: „Pierdem timpul cu sortări inutile”


O clujeancă i-a prins „în flagrant” pe gunoierii de la Supercom în timp ce aruncau la comun deșeurile colectate chiar de către ea, selectiv. Compania a pus mâna pe contractul de salubritate de pe tot județul Cluj și s-a angajat să colecteze selectiv cu mașini speciale, însă clujenii au semnalat mai multe situații în care lucrurile stau altfel.

Gunoierii de la Supercom nu dai doi bani pe eforturile oamenilor de a colecta selectiv sau de a cântări gunoaiele adunate.  

„Despre colectarea selectivă a deșeurilor casnice… Azi noapte vine „inhalatorul” de pubele și pentru că vorbea tare la telefon, mă uit să văd cine e și uitându-mă așa îmi văd ochii ce n-aș fi vrut… Băiatul scoate o sacoșă de hârtie plină pusă chiar de mine din pubela cu hârtii și o pune peste gunoiul menajer. Apoi o lasă și o golește în mașină… 

Am înțeles acum de ce trebuie să selectăm noi, ca ei să adune tot la un loc… Și uite așa devenim tot mai deștepți și ne pierdem timpul cu sortări inutile… Felicitări firmei care ne adună selecția!”, a transmis o clujeancă pentru „Clujul civic”.

Imagine cu caracter ilustrativ

Comentarii Facebook