Sute de clujeni au rămas fără curent de Crăciun, din cauza unei avarii: ,,Nici Ceaușescu nu lua curentul în seara de Crăciun”


Sute de clujeni au fost nevoiți să-și petreacă Crăciunul pe întuneric din cauza unei avarii majore la  rețeaua electrică a județului.  În unele zone din Huedin, Feleac, Poieni, Valea Drăganului, Râșca, Mărișel, Măguri Răcătău, Mănăstireni, Mărgău, Huedin, Călățele sau Beliș și  parțial Florești și parțial Cluj-Napoca, nu a fost curent. 

În Cluj-Napoca, a fost beznă  pe aleea Garofiței, aleea Hortensiei, aleea Ursului, pe străzile Cetinei, Colonia Făget, Crișan Mircioiu, Dianei, Dinu Lipatti, Făgetului, Ferifii, Foișorului, Hodai, Isif Sava, DD Roșca, Sfânta Maria, Terra, Ulmului, Valea Caldă, Valea Chităului și Zona Dosul de la Coada Teleacului, dar și aleea Valeriu Bologa.

Locuitorii din Florești  au acuzat compania că își bate joc de cetățeni.

,,Hai mă, iarăși fără lumină? Știe cineva ce "avarie" mai este acum?”

,,Rușine în fiecare an ne lăsați fără lumina sau gaz!”

,,Nici Ceaușescu nu lua curentul în seara de Crăciun”

,,Crăciun fericit Electrica ... Daca nu aveți curent , să știți că nici eu nu am” , au fost doar câteva dintre mesajele lăsate pe un grup destinat locuitorilor din Florești. 

Reprezentanții  Electrica Furnizare au anunțat că furnizarea curentului electric avea să se reia în jurul orei 23.00 sau 23.15 în zonele afectate, însă mulți floreșteni au reclamat că nici acest lucru nu s-a întâmplat. 

,,Oameni buni de la Electrica mai aveți 4 minute până la remediere,vă place in seara de craciun sa lucrați ca negrii pe stâlpuri???Mulțumiri statului corupt de 34 ani și investiții "0",vă mulțumim in numele celor 70 mii de abonati din Floresti, sper să vă săturati cu carnea care ați primit-o in seara asta de la toți o seara faină", a comentat o femeie. 

Mai mult, problema nu s-a remediat nici până acum pe unele străzi din Florești. Potrivit primelor informații străzile Șesul de Sus și Urușagului încă nu au electricitate. 

În urmă cu aproximativ o săptămână, o altă avarie majoră a lăsat zeci de străzi din Feleacu, Dezmir și Cojocna fără energie electrică.

Zeci de străzi din Feleacu, Dezmir, Cojocna, Florești și Gilău nu au curent din cauza unei avarii! Oamenii stau în frig pentru că nu pornesc centralele

Comentarii Facebook