Sute de amenzi aplicate de polițiști în weekend la Cluj! Oamenii legii au fost prezenți și la Electric Castle


Polițiștii clujeni au aplicat sute de amenzi, în acest weekend, pe raza jurețului Cluj, fiind prezenți și la evenimentele majore, precum Electric Castle.

Astfel, conform IPJ Cluj, în urma tuturor activităților desfășurate, au fost constatate 23 de infracţiuni (judiciare şi la regimul circulaţiei), dintre care 20 în flagrant delict.

Au fost depistate 21 de persoane bănuite de comiterea de infracţiuni şi au fost puse în aplicare 2 mandate de executare a pedepsei închisorii.

Poliţiştii au intervenit şi au aplicat 321 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 75 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea nr. 61/1991 şi 24 la Legea nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

De asemenea, polițiștii de la Rutieră au aplicat 197 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 39 dintre acestea fiind pentru depășirea vitezei legale.

Oamenii legii au mai reţinut 13 de permise de conducere şi au retras 7 de certificate de înmatriculare auto.

Comentarii Facebook