Suporterii FC Dinamo Bucureşti au ajuns la poliţie după ce au aruncat cu fumigene spre jandarmi!

 

Înainte meciului de sâmbătă, dintre echipele FC Universitatea Cluj şi FC Dinamo Bucureşti, mai mulţi suporteri s-au adunat pe Bulevardul Eroilor şi au aruncat cu fumigene şi petarde spre jandarmi.

Dintre cei circa 300 de suporteri, 4 fani ai FC Dinamo Bucureşti, au fost duşi la Secţia 1 Poliţie, având aprinse fumigene de culoare roşie.

Au fost au fost sancţionaţi contravenţional de către jandarmi trei dintre suporteri- M. Lucian Dragoş, de 41 de ani, din Bucureşti, H. Teodor Cristian, de 30 de ani, din Bucureşti şi M. Sergiu, de 27 de ani, din Cluj-Napoca- pentru încălcarea unor prevederi ale Legii nr. 61/1991 (primilor doi fiindu-le aplicată şi interdicţia de participare la competiţiile sportive pe o perioadă de 6 luni).

 

Referitor la cel de-al patrulea, I. Radu Mihail, de 22 de ani, din Bucureşti, acestuia i s-a întocmit dosar penal fiind cercetat de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj Napoca- Secţia 1 Poliţie, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, potrivit IPJ Cluj.

Cei patru sunt cercetaţi în stare de libertate.

Comentarii Facebook