VIDEO Emil Boc, în pantaloni scurţi şi tricou, a alergat duminică alături de clujeni în centrul Clujului! Pe ce loc s-a clasat edilul!

 

Emil Boc a alergat duminică, 23 septembrie, la Crosul Companiilor, de la ora 10, în Piaţa Unirii şi pe străzile din zona centrală a oraşului, pe o distanţă de 5 km.

Edilul a sosit în Piaţa Unirii cu circa 20 de minute înainte de start, echipat corespunzător. Îmbracat sport, Boc a alergat alături de alţi participanţi la a doua ediţie a Crosului Companiilor.

Înainte de a începe cros-ul, primarul s-a încălzit alături de cei circa 550 de participanţi la start.

"Am încercat sa fac joi seara puţină alergare, dar am făcut febră musculară pâna acum, atât am reusit. Sper să nu mă afecteze la cros. M-am încălzit şi am dat afară o parte din energia pe care o aveam. Este pentru prima dată când particip la cros", a spus Boc înainte de a se da startul.

Primarul a estimat că timpul scos va fi în jur de 35 de minute, însă fostul prim-ministru a reuşit să se încadreze în timpul de 27 de minute.

La final, Emil Boc a fost mulţumit de ceea ce a făcut: "Eu mă bucur în primul rând că am terminat cursa şi în al doilea rând că am scos un timp sub 28 de minute. Îi îndemn pe toţi clujenii să facă mişcare", a mai spus Boc.

Startul s-a dat la ora 10:00 în Piata Unirii, iar alergatorii au urmat traseul Piata Unirii Sud – Str. Eroilor – Str. Baba Novac - Str. Iuliu Maniu – Piata Unirii( est ) – ( piata Unirii parcare ) – piata Unirii (Club Diesel ) – Str. Napoca – Piata Unirii. Startul s-a parcurs de 3 ori, iar distanţa totală a măsurat circa 5 km. Toţi participanţii la cors au primit câte o medalie, după ce au trecut de linia de finish.

Crosul Companiilor este o competitie sportivă si un eveniment social dedicat angajatilor companiilor, în acelasi timp fiind si un eveniment social deosebit. Acestia se vor întrece în alergare, în probele individual si pe echipa (formata din 3 membri),  pe un circuit creat pe strazile din centrul orasului Cluj-Napoca.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Din cei 250 de participanți la cros, Emil Boc s-a clasat pe locul 49, cu un timp de 26:42 de minute.

 

Anca Baciu

 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook