SUPEROFERTĂ! GRĂDINIŢA MILLENNIUM oferă educaţie de calitate cu... ZAMBETUL pe buze! VIDEO şi FOTO (P)

 

Scrisoare deschisă pentru părinţi şi copii: Grădinţa Millenium îşi deschide larg porţile şi în acest an pentru toţi părinţii care sunt dispuşi să investească inteligent în dezvoltarea şi educaţia celor care ar trebui să fie lumina ochilor noştri, copiii.

 

Grădiniţa Millennium are 24 ani de când investeşte în formarea caracterului copiilor clujeni, oferind programe de educaţie, bilingv român-englez, român-francez şi matern german, care respectă  cele mai înalte standarde.

 

În cadrul programului sunt respectate cerinţele Curriculumului Naţional aprobat de Ministerul Educaţiei si Cercetării. 

 

Acest Curricculum se aplică folosind metode şi tehnici moderne (metoda senzorială), avand în centru COMUNICAREA.

 

Noi, Familia Millennium, ne străduim să insuflăm fiecărui copil încrederea că trebuie să comunice în fiecare zi din ce în ce mai mult şi din ce în ce mai bine ceea ce simte şi ceea ce vrea în relaţia cu cei din jur. 

 

Educatorul care face parte din familia Grădiniţei Millennium, este în primul rand furnizorul de afecţiune pentru copilul dumneavoastră, cel care râde mult cu el şi este capabil să-l înveţe prin joc cele mai importante lucruri menite să-i ofere o copilărie cu adevărat minunată şi fascinantă.

 

 

Prin activităţi interactive precum: acţiuni umanitare, activităţi de protejare a mediului înconjurător (Vezi AICI), spectacole (Festivalul de Marionete), piese de teatru interactive, poveştile didactice și cursul de comunicare pentru grupele mici, dar și mari, îi stimulăm pe copii să se implice în societate, să fie empatici cu semenii lor în suferinţă, să iubească natura şi să o protejeze, să descopere pasiunea pentru lectură, oferindu-le ocazia să-şi dezvolte permanent vocabularul, alimentand permanent simţul pentru bunul gust.

 

Copiii dumneavoastră sunt stimulaţi în grădiniţa noastră să facă foarte mult sport pe toată perioada anului, indiferent de anotimp. Ei sunt ghidaţi către opţionalele de dans, înot, tenis, sau alte activităţi în care se pune accent pe o dezvoltare cât mai armonioasă.

 

Merită să alegeţi Grădiniţa Millennium pentru că toate persoanele care se vor ocupa de educaţia copilului dumneavoastră au ales să facă acest lucru din vocaţie, nu din obligaţie.

 

Iubim copiii, suntem pasionaţi de munca noastră şi ne interesează să vedem cum prin dragoste afecţiune, prin joacă, umor şi bună dispoziţie, îngerii dumneavoastră ”prind aripi” şi se pregătesc să meargă la şcoală avand cu ei un ”bagaj” emoţional şi de cunoştinţe suficient de consistent încât să facă faţă noii provocări, şcoala”.

 

Vă aşteptăm cu drag, la ”Grădi”...

 

Semnează, Simona Pop şi Familia Grădiniţei Milennium

 

Pentru informaţii suplimentare  despre ”Grădi”, consultaţi site-ul gradinitamillennium.cifnet.ro sau pagina de Facebook a Grădiniței Millenium.

 

Comentarii Facebook