Supercom își bate deja joc de clujeni! Gunoaiele mustesc în Gheorgheni, în orașul de ”5 stele, 5 stele cazatoare” - FOTO


Nici nu a preluat bine salubrizarea orașului că firma Supercom, cu care sunt probleme în toată țara, nu se grăbește să adune gunoaiele.

Locuitorii de pe strada Băișoara nu acceptă situația și s-au revoltat. Deja nu mai este loc în pubele și locul arată ca la groapa de gunoi. 

”S-a schimbat firma de salubritate. Va fi iadul pe pamant”, ”Se introduc cipuri pe tomberoane, pentru că de anul acesta plătim pe kg de deseurile. Va fi un haos în următoarele luni”, ”Am înțeles ca reciclabilele vor fi mai scumpe ca și menajerul (așa se încurajează colectarea selectiva) și sunt tare curioasa cum va fi…”, "Cu noul operator de salubritate, Supercom, clujenii nu vor mai sta cu gunoiul la poarta ca până acum" - Edil Bloc la radio acum câteva săptămâni”, sunt câteva dintre comentariile clujenilor.

Supercom are monopol pe gunoiul din tot județul.PLĂTIȚI! SUPERCOM taxează mai scump deșeurile colectate selectiv, care apoi sunt vândute

În mediul rural, deșeurile reciclabile vor costa un leu pe kilogram, iar în mediul urban 0,65 bani. Aceste deșeuri sunt apoi vândute și firma preferată de șefii județului Cluj (PNL), care deține monopol pe salubritate, adică nu are concurență, va scoate bani în plus. Colectarea deșeurilor menajere este multe mai ieftină, decât cea selectivă, maxim 0,6 bani pe kilogram.

Vezi AICI prețurile!

Comentarii Facebook