„Sunt convinsă că ne vom reîntâlni pe scenă/Îl iubim cu toții”. Mesaj emoționant pentru Florin Piersic după intervenția suferită


Sărbătorile pascale, îndrăgitul actor clujean Florin Piersic, le-a petrecut departe de cei dragi. În prezent, maestrul se află internat la Institutul Inimii, pe secția cardiologie, după ce la finalul lunii aprilie a suferit o intervenție la genunchi. 

Actorul în vârstă de 88 de ani se simte mai bine în momentul de față și se recuperează după procedura suferită la scurtă vreme după ce medicii au descoperit că are o infecție în zona genunchiului. Din păcate, inflamația se extinsese în zona stimulatorului cardiac, motiv pentru care a ajuns pe masa de operație.

Maestrul a început să se simtă rău după un spectacol pe care l-a susținut în Cluj-Napoca. Florin Piersic a ajuns la spital pe 30 aprilie, colegii de breaslă transmițând numeroase mesaje de susținere pentru marele actor.

Medeea Marinescu a transmis un mesaj emoționant. Actrița speră că cel cu care a apărut în atâtea spectacole să-și revină și să se întoarcă pe scenă. Medeea Marinescu e cu gândul la Florin Piersic și în aceste zile, pe care le consideră de introspecție, de reculegere.

„E un timp de reculegere, un timp al gândurilor adunate, un timp al punerii în ordine a ceea ce simțim, un timp de liniștire. Indiferent că suntem prinși în proiecte sau alergăm zgomotos spre o mini-vacanță sau suntem pe un pat de spital.

Gândurile bune nu trebuie nici demonstrate, nici declarate la ore de maximă audiență, ci trebuie lăsate să existe. Iertați-mi deci lipsa de reacție publică. Pentru că sunt convinsă că toate gândurile bune și rugăciunile noastre înseamnă energie și că ele sunt îndreptate acum către cel pe care îl iubim cu toții, Florin Piersic.

Și sunt convinsă că ne vom reîntâlni pe scenă, și în afara ei, cu bucuria pe care am trăit-o de fiecare dată alături de marele meu partener de scenă”, a scris Medeea Marinescu pe Facebook.

Comentarii Facebook