Subprefectul Clujului, Irina Munteanu, are COVID-19


Subprefectul Clujului, Irina Munteanu, a fost diagnosticată cu noul coronavirus și plasată în carantină. 

La Prefectura Cluj au mai fost cazuri de COVID-19, fiind depistat bolnav chiar prefectul Mircea Abrudean, care a stat mai mult de 14 zile în izolare, fiind asimptomatic.

Irina Munteanu era în concediu de odihnă de miercurea trecută și nu a intrat în contact de atunci cu angajații Prefecturii Cluj. Rezultatul testului COVID-19 a venit în cursul zilei de miercuri, 7 octombrie.

Ieri, 07.10.2020, doamna subprefect Irina Munteanu a fost confirmată pozitiv, urmare a testarii pentru COVID-19. Testarea a fost necesara din cauza  aparitiei unor simptome specifice, și anume: lipsa gustului și a mirosului. Nu au existat și nu exista alte simptome. În același timp, a fost testat și fiul acesteia, fiind pozitiv de asemenea și asimptomatic. Ancheta epidemiologică este în desfășurare, urmând să aibă loc și o evaluare medicala specifica. Urmare a acestora, se vor face recomandările și probabil va urma izolare la domiciliu, fiind asimptomatici. Doamna subprefect se afla în concediu de odihna, inca din data de 1.10.2020”, a explicat prefectul Mrcea Abrudean.

Comentarii Facebook