Studentul de la Jurnalistica, care acuza politia ca l-a batut, a fost si amendat cu 500 de lei pentru "atitudine ireverentioasa"


Eduard Dziubinski, studentul din anul intai de la Facultatea de Jurnalistica, care acuza politia ca l-a batut cu bestialitate dupa ce a petrecut in clubul Janis la Stuf, a fost amendat cu 500 de lei pentru "atitudine ireverentioasa".

"Vom vedea ce se va rezolva in tundra asta de coruptie. Baiatul meu mi-a spus ca agentul care i-a emis in data de 08.11 amenda de 500 de lei se numeste Ciprian George Lucaciu, de la sectia 1. El este acum reprezentat de un avocat si a facut o plangere la parchet impotriva celor cinci politisti care l-au batut dupa ce l-au scos din clubul Janis la Stuf", a declarat tatal studentului, Ilie Cojocariu.

"Pe amenda scrie ca a fost data pentru nelegitimare si ca a dat datele din memorie, deci nu era de dus la neuro-psihiatrie, cum de adresa este corecta, dar interesanta este data de pe plic! La 11 zile de la eveniment", a mai spus parintele tanarului.

Eduard Dziubinski a obtinut si un certificat medico-legal in urma agresiunii. "Mi-a dat 9 zile de spitalizare numai, dar e cam putin fata de ranile si cat de tare am fost eu batut. Mai scrie in hartie ca am fost lovit cu si de obiecte tari, dar fara sa se spuna daca am fost lovit cu bastonul sau cu bocancii", a declarat Eduard Dziubinski.

Tanarul a depus o plangere la parchet si urmeaza sa si conteste amenda primita.

 

Eduard are 22 de ani si este student in anul intai la Facultatea de Jurnalism din cadrul UBB Cluj, iar incidentul a avut loc sambata dimineata, 29 octombrie, in jurul orei 5.00.

 

"Eu eram cu niste prieteni in Janis la Stuf si am comandat doua shoturi. Cand am bagat mana in buzunarul stang mai aveam doar un leu. I-am spus tipei de la bar sa ma astepte putin ca ma duc pana la garderoba sa imi iau restul de bani, mai aveam 700 de mii de lei in geaca. Nu stiu ce a inteles ea, dar cand am dat sa ma intorc erau doi politisti si m-au luat pe sus si m-au dus cu ei la sectie. Le-am spus ca am banii si pot sa platesc, dar au inceput sa traga de mine. m-am enervat si m-am smucit putin si eu. M-au luat pe sus, m-au imobilizat, mi-au pus catusele si m-au aruncat in duba. M-am julit pe fata cum m-au aruncat si mi-au tras cateva bastoane in tampla si nu mai stiu ce s-a intamplat. M-au adus la spital si au zis ca eram recalcitrant, dar dupa ce mi-au tras cateva bastoane nu cred ca ar fi nimeni calm", a povestit Eduard Dziubinski, in 31 octombrie, dupa ce a fost externat de la Clinica de Psihiatrie unde a fost inchis la cererea politilor, timp de 48 de ore in camasa de forta.

 

Citeste mai jos si alte detalii despre acest caz...

Un student acuza ca politistii din Cluj l-au batut cu bestialitate in fata la Janis la Stuf VIDEO EXCLUSIV

Studentul batut de politisti a iesit din Janis Stuf nevatamat, cu catuse la mana VIDEO CAMERE DE SUPRAVEGHERE

 

 

Comentarii Facebook