Strigător la cer! Un clujean reclamă de doi ani proasta semnalizare a unei intersecții, dar este ignorat: „3 accidente în același loc, în 24 de ore”


Nepăsarea autorităților locale poate ucide în adevăratul sens al cuvântului. Un bărbat din Cluj-Napoca roagă Primăria Cluj de doi ani de zile să semnalizeze corespunzător o intersecție din apropierea casei sale unde au loc frecvent accidente, însă nu a primit niciun răspuns. 

Bărbatul spune că în mai puțin de 24 de ore, s-au înregistrat trei accidente la intersecția străzii Iancu de Hunedoara cu strada Sinaia. Povestea este veche, Știri de Cluj a relatat problema încă din anul 2021, se pare că de atunci însă nu s-a rezolvat absolut nimic.

„În Luna mai, am depus o reclamație din cauza multor accidente rutiere ce au loc în intersecția de pe strada Iancu de HUNEDOARA și am cerut sa se construiască un prag de sol pentru a se evita accidentele deoarece vizibilitatea este extrem de redusă în acea intersecție. Pețita a fost semnată de locuitori dar din păcate nu am primit niciun răspuns”, transmite bărbatul.

harta.jpeg

Acesta precizează că se ajunge la accidente în fiecare zi, însă nimănui nu-i pasă de paguba șoferilor și nici de faptul că aceștia își pun viața în pericol circulând în acea zonă. Multe dintre acestea au fost surprinse de camera video aflată la locuința bărbatului. Sunt multe situații în care sunt de vină șoferii pentru un accident, aici însă situația pare destul de clară, autoritățile n-au făcut nimic pentru ca accidentele să nu se mai repete. 

p2.jpeg

Video: Accident din data de 01.09.2023

Comentarii Facebook