Tragedia de pe strada Rodnei din Cluj-Napoca, între accident și crimă. Surse din anchetă: „Nu sunt martori, dar există suspiciuni”


Vineri, o descoperire tragică a fost făcută într-o locuință de pe strada Rodnei din municipiul Cluj-Napoca. Polițiștii clujeni au descoperit cadavrul unei femei în vârstă de 51 de ani după ce concubinul său a sunat la 112. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Amintim că, la data de 1 septembrie, în jurul orei 08.50, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, de 74 de ani, cu privire la faptul că într-o locuință situată în municipiul Cluj-Napoca a găsit, în cursul dimineții, o femeie de 51 de ani, decedată, care prezenta urme de agresiune.

Bărbatul în cauză era de fapt concubinul femeii, cei doi fiind cunoscuți pentru consumul excesiv de alcool, dar și conflicte cu violență fizică. Femeia a fost găsită într-o baltă de sânge cu urme de violență vizibile pe corp. Însă, rănile femeii erau de câteva zile, nu din momentul incidentului. Așadar, surse din anchetă spun pentru Știri de Cluj că nu se exclude ipoteza unei morți accidentale, este posibil femeia să fi căzut lovindu-se la cap sau să fi suferit un anevrism vascular cerebral. 

Nu există martori la acest incident, iar anchetatorii așteaptă rezultatele de la Institutul de Medicină Legală. Bărbatul spune că cei doi se mai certau, însă el nu a ucis-o. În cazul în care femeia a murit din cauza unei lovituri aplicate, clujeanul în vârstă de 74 de ani va fi acuzat de tentativă de omor, spun sursele pentru Știri de Cluj.

În prezent cei de la IML desfășoară activități de cercetare pentru a se stabili circumstanțele în care a survenit decesul persoanei.

Comentarii Facebook