Strada sparta de E-ON Gaz, in Cluj-Napoca, de 25 de ori! Fost sef E-ON Gaz: Folosesc aparate de verificare, care dau erori VIDEO


E-ON Gaz a reusit sa sparga de 25 de ori, in numai 3 luni, o strada din Cluj-Napoca. Viorel Timoce, fostul sef DistruGaz, a fost socat: "Pai de ce nu schimba toata conducta".

Intrebat de realizatorul emisiunii Stiri de Cluj LIVE, Delia Carbune, daca este posibil sa avem un risc de explozie in 25 de locuri pe o strada, fostul sef al DistriGaz, Viorel Timoce, a spus ca: "Strada Donath nu este niciun secret. Conducta este foarte veche, dar este protejata din punct de vedere catodic si nu ar trebui sa fie atatea defectiuni. Ceva se intampla. In momentul in care fac acel control la 30 de zile sau chiar mai repede, ca nu depisteaza toata strada. Dar, daca sunt 25 de defectiuni, trebuie urgent introdusa la faza de inlocuire si, cu acordul Primariei, se inlocuieste conducta".

Pe strada Donath reteaua are peste 30 de ani. "Durata de viata este de 25 ani. Datorita traficului foarte mare in zona respectiva apare o tasare si conducta poate sa aiba avarii", a mai spus Timoce.

El a spus ca stie ca aparatura cu care E-ON Gaz verifica avariile da "rateuri". "Am impresia ca folosesc anumite aparate care pot da si erori", a adaugat Timoce.

 

Sefii E-ON Gaz Cluj au firme capusa cu care repara dupa ce sparg drumurile DEZVALUIRE STIRI DE CLUJ LIVE

Comentarii Facebook