Sefii E-ON Gaz Cluj au firme capusa cu care repara dupa ce sparg drumurile DEZVALUIRE STIRI DE CLUJ LIVE

 

Sefii E-ON Gaz Cluj au firme capusa cu care repara spargerile pe care le fac cu nemiluita in Cluj-Napoca. Dezvaluirea a fost facuta in emisiunea Stiri de Cluj LIVE de joi seara.

 

Fostul sef al DistriGaz Cluj, Viorel Timoce, i-a acuzat direct pe sefii E-ON Gaz Cluj ca au firme capusa cu care tapeaza de bani firma germana.

 

"Pe ei ii intereseaza altceva. Ei sunt pusi acolo ca sa faca bani, firme capusa si altceva. De asta sunt interesati. Cei din conducerea lucreaza ca "agentii acoperiti" si sunt interesati sa aiba multe lucrari ca sa... (n.red. sa faca multe lucrari ca sa faca reparatii). Fac lucrari altele decat le revin lor. Putina lume stie ca verificarile de instalatii nu trebuie sa fie facute numai de E-ON Gaz, ci si de alte firme private", a spus Viorel Timoce.

El nu a vrut sa mentioneze vreo persoana din conducerea E-ON Gaz Cluj, desi a sugerat ca ar fi vorba despre Ioan Marc, directorul filialei clujene. "Am mai avut proces cu cei de la E-ON Gaz pentru ca am spus la o alta televiziune ca ar trebui sa dispara din tara asta. Mi-au cerut sefii de la E-ON Gaz Cluj despagubiri de 25.000 de euro, dar am castigat procesul in instanta", s-a aparat Timoce.

El contesta si modul in care e organizata conducerea E-On Gaz. "Nici un director nu este subordonat unul fata de celalalt. Fiecare este subordonat la Targu Mures, iar cei de acolo nu stiu ce se intampla la Cluj. Sunt obligati sa faca zilnic raport pe calculator, dar de unde sa stie cei de la Mures ce fac cei de la Cluj", a declarat Viorel Timoce.

 

Un blogger clujean ameninta ca va sapa o groapa in fata E-ON Gaz Cluj: Sa vada si ei cum se simt clujenii VIDEO

 

Bloggerul Liviu Alexa, invitat la emisiunea Stiri de Cluj LIVE, l-a completat pe Viorel Timoce. "Domnul lider de sindicat Marc, care acum este directorul E-On Gaz Cluj, a fost pus in locul domnului Timoce pe pile politice, fiidca are legaturi cu domnul Dorel Sandor, consilierul prezidnetial al domnului Traian Basescu, cu care este in relatii de rudenie", a spus Alexa.

Intrebat de realizatorul emisiunii, Delia Carbune, cum functioneaza "capusarea" de la E-ON Gaz, Timoce a spus ca: "Pe proiectare se face o intrunire la Targu Mures si cel care vine cu pretul cel mai ieftin castiga contractul".

 

Motivul ABERANT pentru care nu sunt astupate zecile de gropi sapate de E-ON Gaz in Cluj-Napoca! Nu-l veti ghici niciodata

Comentarii Facebook