Strada Eugen Ionesco, asfaltata iarna din cauza firmelor care lucreaza la retelele edilitare


Strada Eugen Ionesco este asfaltata iarna pentru ca firmele care lucreaza la retelele edilitare nu si-au terminat treaba la timp.

"A venit iarna si pe strada Eugen Ionesco au inceput lucrari de reabilitare. Dupa ce toata vara in zona a fost praf care din fericire se mai dispersa de la caldura, acum a devenit de nerespirat in zona. Pe langa acestea, strada arata ca un drum care a fost bombardat, incat cu masina mica risti sa ramai agatat de gurile de canal lasate nesemnalizate. As vrea sa stiu, cat timp copiii nostri trebuie sa mai inhaleze praful degajat de masinile care circula pe aceasta strada, si cat timp mai dureaza lucrarile, intrucat termenul de 15 decembrie 2011 nu este realist", a spus Cilb Razvan Marius, locatar pe strada Eugen Ionesco.

Reprezentantii Primariei Cluj-Napoca sustin ca "executa aceste lucrari de modernizare, dupa finalizarea lucrarilor de realizare ale retelelor edilitare. Din pacate, detinatorii retelor nu au finalizat aceste lucrari, astfel incat Primaria sa poata interveni din vara acestui an pentru modernizarea acestei strazi Speram ca pana la sfarsitul acestui an sa finalizam aceste lucrari, astfel incat locuitorii din aceasta zona sa poata circula in conditii optime".

Surse din cadrul Serviciului de Administrare Cai Publice din cadrul Primariei Cluj-Napoca au declarat pentru Stiri de Cluj ca firmele care au lucrat la realizarea retelelor publice vor fi investigate, urmand sa se vada de ce s-a intarziat atat de mult, existand posibilitatea impunerii unor penalitati.

 

Strada Eugen Ionesco are circa 13,1 kilometri si 3,2 kilometri de trotuar, iar valoarea lucrarilor se ridica la 4.200.000 lei.

Comentarii Facebook