Strada Oasului, reabilitata pana la finalul anului 2011! Vezi ce spune primarul Sorin Apostu - VIDEO


Strada Oasului, una dintre cele mai circulate artere din oras, va fi reabilitata pana la sfarsitul anului, anunta primarul Sorin Apostu.

Edilul sef este puternic criticat de catre cei care locuiesc in cartierul Iris pentru ca a promis in repetate randuri ca strada Oasului va fi reabilitata, dar ca pana acum nimeni nu s-a apucat de lucru.

"Domnule primar Apostu, asteaptati banii de la guvern si strazile Oasului si Valea Chintaului sunt groaznice. Daca nu vin banii de la Boc, nu mai reparati aceste doua strazi? Unde sunt promisiunile care le-ati facut in iarna, ca aveti banii si totul e ok pentru a demara lucrarile de reabilitare. Nu mai sunt gropi, sunt adevarate cratere, domnule primar", a scris Crisan Stefan, pe site -ul domnuleprimar.ro.

Sorin Apostu a declarat astazi ca strada va fi asfaltata pana la sfarsitul anului.

"Strada Oasului are studiul de fezabilitate efectuat. Se va incepe lucrul la trotuare in perioada imediat urmatoare. Partea de carosabil este in analiza pentru acel program de 10.000 de kilometri de drumuri, care a fost deja pus pe SEAP, deci inclusiv strada Oasului pana la sfarsitul anului va fi reabilitata", a declarat Sorin Apostu.

 

Vezi si...

120 de strazi din Cluj Napoca, modernizate in 2011 - 2013! VEZI unde se va lucra - VIDEO

Lucrari la canalizarea de pe strada Oasului, inainte de "marea" asfaltare

Comentarii Facebook