Miercuri 24 Aprilie

Strada Horea era blocată la ora 8.00. Ce a pățit un clujean

 

Strada Horea era blocată la ora 8.00, iar șoferii au așteptat să apară un echipaj de la Poliția Rutieră pentru a dirija cât de cât traficul. 

 

Eu am făcut de la Filologie și până în Piața Mihai Viteazu 38 de minute. Este coșmar pe stradă și niciun polițist nu dirijează traficul. Am sunat la Poliția Rutieră și mi s-a spus că Poliția Locală trebuie să fie pe stradă, dar nu era niciun agent. Poate nu făcea mare lucru, dar putea să îi mai blocheze pe șoferii care intrau în intersecții, pe strada principală. Ar fi făcut ca traficul să fie puțin mai fluent. 

 

Am observat că și tramvaiele mai mult încurcă. Sunt mari și dacă se blochează în intersecție, atunci nu mai înaintezi. Am întârziat cu fiul meu la școală, din cauza acestui blocaj de trafic, cauzat de lucrările de pe strada Horea”, ne-a relatat Alin.

 

El a spus că ar fi mers cu bicicleta, care pare a fi singurul mijloc de transport viabil din oraș. ”Fiul meu e prea mic, însă, pentru bicicletă. Oricum altă soluție nu mai este în Cluj-Napoca”, a mai completat acesta.

 

Un alt șofer a spus că Primăria ar fi trebuit să prezinte un grafic de lucrări. ”Nu suntem absurzi. Am fi vrut ca pe stradă să fie puse panouri în care să se explice clar cât va dura șantierul și planșe cum va arăta strada. Oamenii ar înțelege, dacă li s-ar explica”, a afirmat un taximetrist.

 

Lucrările vor continua pe strada Moților și strada Avram Iancu, astfel că va fi o vară și toamnă agitate.

Comentarii Facebook