”Strada Detunata, strada cocalarilor”. Pompierii nu au putut să intervină la un caz din cauza mașinilor parcate - VIDEO


Strada Detunata din Cluj-Napoca este înțesată de mașini, iar pompierii nu au putut să intervină la un caz duminică seara.  

Strada cocalarilor. Detunata nr 3. Una din zecile de străzi locuite de cocalari. Masini abandonate peste tot. Pompierii nu pot sa intervina. Circulatia se blochează. Cand sa plece, nu au loc sa intoarca autospecialele. Primăria nu ridica masinile. Ar trebui ridicate mii de masini, dar s-ar pierde zeci de mii de voturi. O masina ridicata = minim doua voturi pierdute (sot si sotie). Oameni cărora nu le pasa ca pot muri alți oameni fiindcă nu au loc mașinile  de pompieri. Și cocalari, și criminali. Atât cetățenii cât și cei din primărie”, a comentat un clujean, care a semnalat cazul pe grupul Info Trafic Cluj-Napoca.

Clujenii spun că nu sunt locuri de parcare și că acei șoferi nu sunt cocalari

Pentru ca nu au unde sa parcheze ii faci tu pe oameni cocalari si criminali !!! Esti unu dintre prosti tari, care nu esti in stare sa judeci logic !!! Daca se lua masuri si sa faca oamenior parcari nu se ajungea la asa ceva !!! Tu unde ai parca, daca nu ai avea de unde sa iti cumperi loc de parcare, ma gunoiule !!! Si eu te pot face cum vreau, daca tu faci oameni criminali si cocalari fara sa ii cunosti gunoier mic ce esti !!!!”, a replicat alt clujean.

Comentarii Facebook