Petreceri ilegale la Urania, în Cluj-Napoca, și pe Valea Fânațelor. Poliția nu a avut milă


Polițiștii clujeni au mers la pont în weekend -ul trecut și au oprit mai multe chefuri care au avut loc în diferite puncte al orașului. Poliția din Cluj-Napoca este singura care face astfel de acțiuni, în rest, în tot județul nu se face nicio acțiune. 

Petrecere la Urania, locul controlat de Claudiu Mărginean

În noaptea de vineri spre sâmbătă au fost trei petreceri ilegale. Una a fost la Urania, locul unde se fac petreceri regulate, în ciuda regulilor din pandemie, al doilea pe Valea Fânațelor, în zona blocurilor dezafectate.

Circa 200 de persoane au fost legitimate și urmează sau au fost deja amenadate. 

La Urania, pe strada Horea numărul 4, au fost identificate 116 persoane, precum și organizatorul evenimentului, căruia i-a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 15.000 de lei, conform Legii 55/2020.

În local nu se dădeau bonuri, nefiind casă de marcat, încasările pe băutură fiind la negru. 

Localul de la Urania este adminstrat de controversatul personaj Claudiu Mărginean, care ar închiria spațiul altor persoane. 

Poliția a oprit o altă petrecere pe Valea Fânațelor 

Poliția a descins în jurul orei 22.45, pe Valea Fânațelor, după blocurile dezafectate, unde era o petrecere cu 36 de participanți. Au fost date amenzi în valoare de 20.000 de lei. Nici aici nu exista vreo casă de marcat.

În ambele situații s-au deschis dosare penale pentru infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

Comentarii Facebook