Știri de Cluj este cel mai CITIT și INFLUENT ziar din Cluj - Cifre si MULȚUMIRI cititorilor

 

Ziarul online Știri de Cluj este cel mai important nume de presă din județul Cluj, fiind cel mai citit și influent. Audiențele din ultimele zile demonstrează exact acest lucru. 

 

Dezvăluirea publicată în exclusivitate de Știri de Cluj, privind abuzurile comise de o învățătoare de la Liceul de Muzică ”Sigismund Toduță” din Cluj-Napoca, a fost cel mai citit material local din acest an. Ancheta noastră a fost prezentată de cele mai importante televiziuni din România timp de două zile, fiind subiect și pentru ziarele locale din Cluj și toată țara. 

 

Ministrul Educației a intervenit în acest caz și a trecut peste ”capul” celor de la Inspectoratul Școlar Județean Cluj, extrem de lenți în reacții, anunțând suspendarea învățătoarei Monica Chiorean.

 

Vă mulțumim pentru că ne citiți și pentru că sunteți alături de noi. Dacă doriți să ne sesizați probleme și abuzuri, puteți să ne scrieți pe adresele office@stiridecluj.com sau investigatii@stiridecluj.com.

 

Traficul Știri de Cluj a fost vineri, 3 aprilie, de 52.615 cititori unici (122.038 afișări). VEZI AICI datele trafic.ro.

 

Celelalte publicații online din Cluj au avut la un loc 47.000 de cititori unici:

 

Ziua de Cluj: 16.183 de cititori unici 

City News (ziar regional) - 14.579

Ziar de Cluj - 16.876 

Comentarii Facebook