Stela Enache, despre influencerii români: ”Reprezintă o făcătură de oameni care nu au nimic de spus”


Cântăreața Stela Enache a spus că are o părere foarte proastă despre influencerii zilelor noastre, cum este și Dorian Popa, prins recent drogat la volan.

Stela Enache a dat de pământ cu influencerii și nu l-a uitat nici pe Dorian Popa.

Influența lor e foarte proastă. Noi am avut influenceri din cărți și învățam din cărți. Acolo aveam etalonul pe care voiam să-l atingem, personalitățile după care ne luam. Acești influenceri reprezintă o făcătură de niște oameni care nu au nimic de spus, decât să-i învețe la rău”, a explicat Stela Enache, potrivit spectacola.ro.

Artista a făcut o serie de declarații la adresa lui Dorian Popa, pe care l-a taxat dur.

Aceste persoane ar trebui să aibă mai mare atenție față de ei înșiși și mai ales față de acești copii pe care-i educă. Să fie un etalon, curați ca lacrima, să nu fie prinși niciodată pe picior greșit. Și în niciun caz să facă ceea ce fac. Condițiile sunt foarte grele, această așa-zisă libertate își spune cuvântul. Și nu mai există acea rigurozitate a societății, a școlilor, a părintelui. Pe vremea mea ne ciocăneau și acasă, și la școală”, a susținut cântăreața.

Stela Enache este o cântăreață română de muzică ușoară extrem de populară înainte de 1989. A fost căsătorită cu compozitorul și cântărețul român de muzică ușoară Florin Bogardo.

Comentarii Facebook