Stația din Mărăști este folosită de șmecherași ca rampă de descărcare pentru buticari - FOTO

 

Dezordinea a revenit în stația de autobuz din Mărăști, după numai un an de la montarea de către Primăria Cluj-Napoca a unor parapeți din beton și interzicerea parcării acolo. 

 

Culmea tupeului, ziua în amiaza mare în stația din Piața Marasti, smecherasii cu mult tupeu descarca marfa pentru buticarii din zona.

 

Miniparapetii din beton montati anul trecut de Primaria Cluj au fost mutati in capatul de intrare de acesti smecherasi, ca ei sa poata sa-si descarce zilnic marfa. Cat despre Politia Locala din zona pauza totala, lipsa totala ca si cum ei nu exista in acest oras de 5 stele.

 

Poate vad si ei aceste poze concludente, pentru a putea sa-si faca datoria macar de acuma incolo. Pacat ca pasagerii CTP trebuie sa indure zilnic atata umilinta din partea acestor smecherasi, fara ca cineva sa ia vreo masura dura in acest sens. 

 

Ar trebui montat in zona un indicator rutier cu stationarea interzisa poate-poate, cine stie? Politia locala ar trebui sa fie in zona la datorie zilnic, la dat amenzi, pentru ca altfel ramanem penibili in continuare oameni buni”, ne-a relatat un cititor, care a realizat și fotografiile.

Comentarii Facebook