Bărbat prins de polițiști după mai bine de 3 luni de la comiterea unei tâlhării. A jefuit un clujean de 76 ani și l-a abandonat pe un câmp

 

Polițiștii clujeni au reușit identificarea și prinderea unui bărbat acuzat de comiterea unei tâlhării. Acesta, alături de un alt bărbat, au tâlhărit, în urmă cu câteva luni, un bătrân clujean.

Mai exact, la data de 16 martie a.c., un bărbat de 76 ani din comuna Chiuiești, județul Cluj a sesizat Poliția despre faptul că, în 10 martie a.c. ar fi fost transportat spre domiciliu cu un autoturism în care se aflau mai multe persoane necunoscute care l-au agresat și i-au sustras un portofel în care avea bani.


Victima a relatat că în jurul orei 11.30, în timp ce se deplasa pe strada Mărășești din municipiul Dej, în dreptul său a oprit un autoturism în care se aflau mai multe persoane ce au afirmat că îl cunosc și s-au oferit să-l transporte la domiciliu.

Acesta a urcat în acest autoturism, a intrat în vorbă cu ocupanții acestuia, spunând că este din Chiuesti, iar șoferul autoturismului i-a zis că acolo merg și ei.

În momentul în care autoturismul a ajuns între localitățile Urișor și Cășeiu, șoferul a virat pe un drum lăturalnic pe un teren viran, unde doi dintre ocupanții autoturismului ar fi imobilizat persoana vătămată, iar șoferul i-ar fi sustras din buzunar portofelul în care se afla o sumă modică de bani, apoi l-au abandonat în câmp.

În datta de 4 aprilie, polițiștii au identificat și reținut un bărbat de 31 de ani din Târnăveni, județul Mureș, arestat ulterior pentru 30 zile, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Cel de al doilea bărbat, de 39 ani din Târnăveni, județul Mureș, a fost identificat de polițiști în 17 iunie a.c., acesta fiind reținut pentru 24 ore pentru tâlhărie.

Ulterior a fost prezentat magistraților, iar judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 zile.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook