Spot admissions la Romanian International University Fair Cluj-Napoca


Organizatorii Romanian International University Fair (RIUF) Cluj-Napoca din luna octombrie ofera posibilitate tinerilor sa afle in 15 minute daca au sansa de a fi admisi la l universitate straina.

"Cum ar fi ca in doar 15 minute sa afli daca esti admis la o universitate din strainatate, precum University of Worcester din Marea Britanie, sau American College of Thessaloniki din Grecia? Ei bine, RIUF iti ofera posibilitatea de a afla conditiile de eligibilitate la un program de studiu in strainatate! In exclusivitate la targul international de universitati RIUF Cluj 2011, prin programul Spot Admissions li se ofera tinerilor romani sansa de a fi admisi pe loc la universitati din strainatate", a declarat Maria Tusa, PR Coordinator RIUF Cluj 2011.

Prin "Spot Admissions" tinerii vor beneficia de un spatiu destinat si amenajat special pentru desfasurarea interviurilor si programarea din timp a acestora. Toate informatiile pot fi accesate AICI.

Interviurile vor avea loc pe data de 25 octombrie, intre orele 10.30 - 18.00 la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca. De asemenea, data limita de inscriere este 20 octombrie.

RIUF este cel mai mare targ educational din Romania si, spre deosebire de celelalte targuri de profil, este si cel mai important targ de universitati straine de la noi.

 

Foto: Riuf.ro

Comentarii Facebook