Spitalul Militar Cluj se va închide parțial pe durata sărbătorilor. Panică pe FACEBOOK

 

Spitalul Militar Cluj își va restrânge activitatea pe durata sărbătorilor de iarnă. Pacienții care nu sunt în stare gravă vor fi externați. 

 

Un spital din Cluj în care este internat tatăl meu se închide pe perioada sărbătorilor și trimite bolnavii acasă ca să nu se închidă din lipsă de fonduri”, a scris, pe Facebook, Pop Cecilia Simona și a stârnit isterie. Tatăl ei este internat la Spitalul Militar din Cluj și suferă de suferă de insuficiență respiratorie obstructivă și de cardiopatie ischemică.

 

Directorul Spitalului Militar Cluj, colonelul Camilio Coste, a declarat că nu este vorba despre o închidere a unității sanitare, ci de o restrângere a activității.

 

Nu pot sa țin tot persoanlul secțiilor pe durata sărbătorilor, astfel că restrâng activitatea, dar vor funcționa toate liniile de gardă și urgențele. Nu știu dacă se inchid secții întregi, dar totul depinde de rapoartele medicilor. Pacienții care nu sunt în stare gravă și urmează numai un tratament vor putea să facă acest lucru și acasă”, a spus colonelul Camilion Coste, directorul Spitalului Militar Cluj.

 

Colonelul Coste susține că pacienții nu au de ce să se îngrijoreze, restrângerea acivității fiind făcută în fiecare an. ”Nu înțeleg panica aparținătorilor, pentru că acest pacient nu a fost trimis acasă”, a mai spus directorul Spitalului Militar Cluj.

 

Restrângerea activității este făcută și din rațiuni economice.

Comentarii Facebook