VIDEO- Santier la Clinica de Neurologie din Cluj. Anul acesta nu s-au primit bani pentru finalizarea lucrarilor incepute in 2005

Clinica de Neurologie din Cluj, de pe strada Pasteur, este de cinci ani transformata in santier. Lucrarile incepute in 2005 nu au fost inca finalizate din cauza lipsei fondurilor.

 

Cristiana Ciortea, directorul medical al Spitalului Judetean Cluj, in subordinea caruia se afla Clinica de Neurologie, spune ca lucrarile sunt in stand-by, pentru ca in acest an nu s-au primit bani pentru continuarea investitiilor. "Din cate am inteles, vor veni in scurt timp bani de la Ministerul Sanatatii pentru reluarea lucrarilor", a declarat pentru Stiri de Cluj directorul medical.

 

Cele mai vechi lucrari au fost incepute in 2005 si inca nu au fost finalizate. De atunci, in unele pavilioane ale Clinicii, holurile au fost transformate in depozite de mobila, iar unele saloane au fost inchise. Cristiana Ciortea spune ca la Clinica de Neurologie se lucreaza doar la 70% din capacitate, pana la finalizarea lucrarilor.

 

Cea mai avansata lucrare este cea de la sectia de Neurochirurgie, potrivit conducerii Spitalului Judetean.

 

Imaginile au fost postate pe youtube.com de unul dintre pacientii clinicii clujene.

Comentarii Facebook