Spectacol de proiecție pentru copii, gratuit, la Iulius Mall Cluj. Se deschide Lumea Oceanelor!


Cei mici vor putea vedea animale subacvatice, imagini din adâncul mărilor și participa la sesiuni educative, în Atriumul din Iulius Mall Cluj.

Cum erup vulcanii, cum „respiră oceanele”, cum și de ce se formează fluxul și refluxul și ce legătură are Luna cu cele două fenomene? Poate unul dintre cele mai captivante mistere de pe Pământ este însuși Oceanul Planetar. În perioada 1 – 9 aprilie 2023, copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani sunt așteptați să afle „Misterele Oceanelor”, în Iulius Mall Cluj. 

Secretele din adâncurile Oceanului Planetar vor fi prezentate în Iulius Mall Cluj, în Atriumul principal, prin intermediul proiectului educațional „Misterele Oceanelor”. Proiecțiile video se vor vedea într-un dom special și urmăresc aventura a doi peștișori care luptă să-și salveze reciful de corali, aflând informații interesante despre casa lor. În drumul lor, aceștia se vor întâlni cu mai multe animale subacvatice: rechini, balene, bancuri de pești, pisici de mare etc. Cei doi prieteni le vor povesti copiilor cât de important este să protejeze natura și să recicleze, iar la finalul proiecției va fi și o sesiune de întrebări și răspunsuri. 

Participarea la proiecțiile video este gratuită, dar este necesară înscrierea.

La spectacole sunt așteptați copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se fac la numărul de telefon 0790.431.733. Fiecare proiecție durează 40 de minute; spectacolele au loc de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 18.00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 12:00, până la ora 20.00. La fiecare spectacol pot participa maximum 30 de copii. Proiecțiile vor avea loc în perioada 1 – 9 aprilie.

lumea oceanolor.jpg

Comentarii Facebook