Alin Tișe spune că e DUR cu cei de la Supercom, dar ”subalternii” de la ADI Eco-metropolitan au ajuns să se roage de gunoierii din București


Consilierii locali USR l-au luat la întrebări pe președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe, și i-au reproșat că cei din subordinea sa îi ”periază” pe gunoierii de la Supercom și ”pun biciul” pe oameni. 

Consilierul județean Adela Dehenes a spus că a observat că cei de la ADI Eco-metropolitan (Asociație care a realizat licitația pentru colectarea gunoaielor) vorbesc frumos despre Supercom și îi acuză pe oameni că nu își fac contracte, aruncând vina pe ei pentru situația actulă.

Cei de la ADI vor trebui să își… Ei trebuie chemați să respecte contractul. Dacă vor înțelege bine, dacă nu pot pleca și să vină alții. Trebuie să respecte contractul”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Faptul că dânșii (cei de la ADI) au fost concilianți în exprimare o pun pe seama faptului că așa se exprimă ei, nu că sunt conciliați cu firma, pentru că ei apără acolo banul public”, a mai spus Alin Tișe.

O să cer ADI să prezinte problemele constatate. Noi știm problemele la nivelul Consiliului Județean Cluj. M-am întâlnit cu cei de la ADI și cu primarii, dar niciodată cu Supercom, pentru că eu nu am nicio competență. Niciodată nu s-a pus problema ca această societate să nu își respecte contractul. Există pe anumite zone o stagnare a serviciilor oferite și în alte puncte o îmbunătățire, dar acolo unde s-au implicat primarii”, a explicat Alin Tișe, la ședința Consiliului Județean Cluj.

Șeful Cj Cluj a spus că pe loturile 2 și 3 ”s-au așezat lucrurile, iar pe locul 1 sunt probleme”. 

Culmea este că nimeni de la ADI Eco-metropolitan nu era prezent la ședința Consiliului Județean Cluj. 

Comentarii Facebook