Spații verzi din Cluj-Napoca adoptate de firme, care le-au modernizat. Rosal a investit în cartierul Gheorgheni - FOTO

 

Mai multe spații verzi din Cluj-Napoca au fost adoptate de firme care își desfășoară activitatea în oraș și care au investit mii de lei în modernizarea și întreținerea acestora.

 

În total au fost modernizate 14 spații verzi, dar printre cele mai reușite este cel al firmei Rosal Cluj. ”Este o idee foarte bună a domnului primar. Mă bucur că s-a făcut acest lucru pentru că fimele își dau seama cât de greu este să faci un proiect de acest fel și să îl întreții. Am pus gazon rulat și arbori arbuști și flori. Pe spațiul nostru de la sensul giratoriu Bulevardul Nicolae Titulescu cu strada Septimiu Albini am instalat și un sistem de de irigare automat. ne vom ocupa trei ani de acum încolo de acest spațiu cu titlu gratuit”, a declarat directorul Rosal Cluj, Sergiu Hossu.

 

Proiectul ”Adoptă un spaţiu verde!” a fost inișiat în luna septembrie 2012 de municipalitatea clujeană.

 

Spațiile ”adoptate” sunt: Sens giratoriu Calea Turzii cu str. Observatorului + bretele, Piaţa Avram Iancu, Sens giratoriu Pod Ira, Zona statuie Horea, Cloşca şi Crişan, Zona verde Baba Novac, Sens giratoriu Piaţa Mărăşti, Sens giratoriu str. Fabricii cu str. Călan, Sens giratoriu Bd. N. Titulescu cu str. S. Albini, Sens giratoriu str. Observatorului cu str. Viilor şi str. Lunii, Intersecţia Calea Turzii cu str. Avram Iancu, Sens giratoriu Bd. N. Titulescu cu str. L. Rebreanu, Piaţa Cipariu, Zona verde Triunghi Calvaria, Steelcase Bd. 21 Decembrie - zona verde din spatele Bisericii Sf. Petru, Piaţa Mihai Viteazul.

 

Valoarea totală a proiectului ”Adoptă un spaţiu verde!” este de 282 050 lei.

Comentarii Facebook