Spărgători de mașini arestați preventiv la Cluj. Au fost prinși în flagrant


Cei trei spărgători de mașini depistați în flagrant de către polițiștii clujeni, zilele trecute, în timp ce încercau să fure componente de pe un autoturism au fost arestați preventiv.

Vezi mai multe despre caz AICI.

La data de 26 noiembrie a.c., cei trei bărbați de 38, 23 și 21 de ani, din localitatea Apahida, reținuți în cursul zilei de 25 noiembrie a.c., au fost prezentați magistraților din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, fiind dispusă arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile”, informează IPJ Cluj.

În urma activităților de cercetare ale polițiștilor, a reieșit faptul că la data de 6 octombrie a.c. aceeași bărbați au sustras un catalizator de pe un autoturism parcat pe strada Senatorului din Cluj-Napoca. Totodată, aceștia au încercat să sustragă astfel de componenente auto și la data de 31 octombrie și 10 noiembrie, de pe alte autovehicule parcate pe străzile din municipiu.

Astfel, cercetările au fost extinse și cu privire la celelalte fapte, acestea continuând sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.


Comentarii Facebook