Sorin Apostu avertizeaza: Organizatorii festivalului Ursus nu mai au ce cauta in Cluj VIDEO


Primarul Sorin Apostu a anuntat ca firma care a organizat Festivalul Ursus Revolution nu mai are ce cauta in Cluj-Napoca pentru ca a facut de rusine orasul.

Consilierii locali UDMR au atras atentia in sedinta deliberativului local ca in timpul Ursus Revolution, care a avut loc in perioada 25-26 iunie, petrecaretii au urinat pe zidul Bisericii Romano-Catolice "Sfantul Mihail".

"Au venit oamenii sa ne spuna ca efectiv nu au auzit ce spunea preotul in biserica. Cred ca bunul simt ar fi sa luati masuri pentru ca aceste lucruri sa nu se mai intample in Piata Unirii, pentru ca lezeaza libertatea religioasa. Nu stiu de ce trebuie sa facem festivalul berii chiar in Piata Unirii, chiar langa o catedrala importanta, pentru ca sunt foarte multe locatii unde am putea sa organizam aceste festivaluri. Foarte multi cetateni ai Clujului si-au facut nevoile in spatiul verde din jurul bisericii. Cred ca nu este normal sa se intample asa ceva in oras", a spus Csama Botond, consilier local UDMR.

Primarul Sorin Apostu a declarat ca deja au fost luate masuri impotriva firmei care a organizat Festivalul Ursus Revolution.

"Am si luat masuri inainte de interventia dumneavoastra. Respectiva firma organizatoare nu mai are ce cauta in municipiul Cluj-Napoca. Ne-au asigurat de un cu totul si cu totul alt mod de desfasurare. Credeti-ne ca pentru toata lumea ar fi fost placut sa se intample altfel. Ati vazut in comparatie ca a fost TIFF si Zilele Clujului si nu s-a intamplat acest lucru. A trebuit sa vina o companie din Ilfov si sa ne faca efectiv de ras. Imi cer scuze. Dansii nu mai au ce cauta in Cluj-Napoca, iar celor de la Ursus, care au fost sponsorii evenimentului, le-am spus ca pe viitor sa organizeze in alta parte sau sa ne spuna exact cum se desfasoara pentru ca o incredere ai o singura data, ulterior nu", a spus primarul Sorin Apostu. 

Piata Unirii a aratat luni, 27 iunie, execrabil, dupa terminarea Festivalului Ursus Revolution. Locul era mizerabil si mirosea a urina, dupa cum ne-au scris si cititorii Stiri de Cluj.

 

Vezi si...

Ursus "Involution": miros de urina si mizerie in Piata Unirii STIREA CITITORULUI

Comentarii Facebook