Sorin Apostu afla maine daca va fi eliberat! Curtea de Apel judeca un nou termen al procesului


Sorin Apostu si Calin Stoia vor aparea vineri in fata judecatorului de la Curtea de Apel Cluj, unde urmeaza sa se judece solicitarea avocatilor de returnare a dosarului la DNA Cluj pentru refacerea cercetarii.

La infatisarea din 9 februarie, avocatul Tiberiu Ban a solicitat refacerea cercetarii penale, invocand o serie de neregularitati.

Avocatii lui Sorin Apostu au cerut la proces trimiterea dosarului inapoi la DNA Cluj pentru cinci vicii de procedura. Principalele vicii de procedura invocate de avocatul lui Sorin Apostu, Tiberiu Ban, au fost ca primarul nu a fost audiat in timpul urmarii penale de catre DNA, ca avocatii nu au putut fi prezenti la audierea martorilor, intrucat numarul acestora a fost prea mare intr-un timp foarte scurt, si ca au existat vicii in actul de sesizare a instantei.

Avocatii lui Sorin Apostu si Calin Stoia ar urma sa ceara vineri, 17 februarie, si eliberarea sub control judiciar a celor doi.

Sorin Apostu si-a dat demisia din functia de primar al Clujului, decizia fiind grabita de motivarea Curtii de Apel de la ultima cerere de eliberare. Instanta a spus ca exista temerea ca acesta ar putea compromite probe si influenta martorii, deci nu poate fi eliberat.

 

Apostu nu a fost eliberat de Curtea de Apel Cluj de teama: Poate compromite probele sau influenta martorii

Comentarii Facebook