Șoferul magician de la Cluj! Cum face să aibă bandă LIBERĂ numai pentru el - VIDEO

 

Un șofer clujean a ajuns să creadă în magie, după ce a observat în mod repetat că benzile de circulație din fața lui se eliberează de mașini, pentru ca el să poată trece nestingherit. 

 

Do you believe in magic?”, se intitulează clipul editat de el și postat pe Trafictube. El recunoaște că a avut mult noroc. ”Materialul face referire la circulatia pe B2,  uneori situatii amuzante cand parca te avantajeaza si iti este deschisa calea . Am incercat o altfel de prezentare si sper… sa va placa”, a scris șoferul.

 

Răspunsurile utilizatorilor au fost savuroase. 

 

Ăsta-i voodoo bă băiatule :)) Mișto că deși b1 era goală, toți au preferat să se îmbulzească pe b2, logică frate”, a scris cineva.

 

Lucrezi si cu CFR-ul? As vrea sa nu mai aiba intarzieri trenurile!”, i-a transmis celui care a filmat un alt cititor.

 

Cum ai norocul asta?? Io incalc cel putin 5 reguli de circulatie pentru a depasi 5 idioti amplasati strategic in zigzag pe b1 si b2… Poate chiar e magie…”, s-a mai mirat cineva.

 

Hai ca esti obraznic. Cum sa faci magii din astea in amiaza mare? Chiar nu ai pic de respect fata de noi, ceilalti. Ti-ai luat strada? Girofar? Hummer? P.s. Spune-ne si noua secretul :D Poate reusim si cu gropile, politicienii, nevestele etc. ;)”, a mai scris cineva.

 

S-a despicat firu-n doua de multe ori pe tema asta cu banda a 2-a la noi, dar am observat o treaba: multe drumuri nationale/judetene, mai ales prin sate si comune, sunt burdusite de gropi(canale) pe prima banda. Noaptea mai ales, trebuie sa fii foarte curajos sa mergi pe prima banda”, a explicat un utilizator.

Comentarii Facebook