Miercuri 24 Aprilie

Șoferul făcea LIVE pe Facebook, când microbuzul s-a răsurnat pe Autostrada Transilvania - VIDEO


Imagini șocante au apărut de la accidentul de luni, 4 februarie, de pe Autostrada Transilvania, unde un microbuz plin cu oameni s-a răsturnat. Șoferul făcea LIVE pe Facebook și a filmat totul în direct.

La ora 11.30  a avut loc un accident rutier pe autosptrada A3, la KM32, pe sensul de mers dinspre localitatea Gilău înspre Turda, în apropierea localității Sălicea.

Este vorba de un accident rutier care a avut ca urmare răsturnarea unui microbuz cu mai mulți pasageri. La locul evenimentului intervin 2 autospeciale de descarcerare, 2 echipaje SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și două echipaje SAJ.

Cinci persoane din microbuz au primit îngrijiri medicale până în acest moment, anunță Poliția Cluj.

Din fericire nu sunt persoane care să-și fi pierdut viața ca urmare a acestui eveniment, având în vedere că accidentul a produs un impact puternic asupra vehiculului în care se aflau persoanele rănite.

Toate victimele sunt conștiente și vor fi transportate la spital.

O persoană a rămas blocată în microbuz și a fost scoasă de pompieri prin parbrizul autoutilitarei. Alte trei persoane au fost ajutate să iasă din vehicul până la sosirea echipelor de intervenție. Nu au fost alte pericole legate de acest eveniment.

Comentarii Facebook