Șoferul criminal din noaptea de Revelion, Răzvan Muzuran, pedeapsă ASPRĂ

 

Răzvan Muzuran, șoferul care a omorât trei persoane în noaptea de Revelion, în Florești, a fost condamnat la închisoare cu executare de Judecătoria Cluj-Napoca.

 

Șoferul a primit 6 ani și 6 luni de închisoare cu executare, după ce și-a recunoscut vina și a beneficiat de o reducere a pedepsei. El mai trebuie să achite și despăgubiri în valoare de 330.000 de euro. 

 

Răzvan Muzaran s-a urcat beat la volan în noaptea de Revelion și a lovit trei persoane, între care și o fetiță de 3 ani, care aprindeau artificii în fața casei.

 

Răzvan Muzuran nu s-a dus acasă după comiterea accidentului, ci s-a cazat la o pensiune din Florești, împreună cu un prieten apropiat, care a fost și el în autoturism în momentul producerii accidentului. În plus, cei doi și-au închis telefoanele mobile pentru a nu fi depistați de anchetatori. 

 

A părăsit locul accidentului cu intenţia vădită de a se sustrage de la urmărirea penală şi a se ascunde, astfel scuza invocată de inculpat că a fost intr-un şoc apreciază că nu poate fi susţinută, întrucât el a dat dovadă de luciditate, şi-a continuat drumul, împreună cu numitul PC, s-a dus la pensiunea unde s-au cazat. Mai mult şi-au inchis telefoanele pentru a nu putea fi localizaţi, motiv pentru care instanța apreciază că inculpatul s-a sustras urmăririi penale”, se arată în motivarea Judecătoriei Cluj-Napoca.

 

Tânărul de 20 de ani a fugit de la locul accidentului cu intenția clară de a-și ascunde alcoolemia, consideră judecătorii. ”Cu privire la atitudinea inculpatului de părăsire a locului accidentului, instanța nu o poate înţelege atâta timp cât se tot invocă şocul, probabil că a avut un şoc, dar atâta timp cât şi-a calculat ce să facă, să abandoneze autoturismul, să se ducă la pensiune, să işi inchidă telefonul, aşa de bine putea să sune la poliţie, cel puţin trebuia să relateze ceea ce s-a intâmplat persoanei de la recepţia pensiunii, care chiar s-a oferit să anunţe salvarea având in vedere că era plin de sânge. După cum a acţionat inculpatul, acesta era chiar foarte lucid, frica lui era de răspunderea penală”, se mai arată în documentul citat.

 

 Imagini cu mașina condusă de Răzvan Muzuran, șoferul care a omorât 3 persoane în noaptea de Revelion - FOTO

Comentarii Facebook