Șoferul care conducea bolidul Porsche avariat în centrul Cluj-Napoca, iubitul unei femei celebre pe micul ecran - FOTO


În accident de pe Calea Moților din Cluj-Napoca a fost avariat serios și un bolid Porsche, condus de un tânăr renumit în toată țara pentru că a fost implicat într-o relație cu o vedetă de la emisiunea ”Puterea Dragostei”.

Darius Marc a fost ”victimă” în acest accident, pentru că el circula regulamentar, iar un șofer în vârstă de 72 de ani a virat în fața lui. Impactul nu a putut fi evitat.

În urma primelor verificări, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 72 de ani, din Cluj-Napoca, care circula cu autoturismul înspre cartierul Mănăștur, ar fi efectuat un viraj la stânga spre o stradă secundară, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sensul opus. După impact, autoturismul condus de bărbatul de 72 de ani a fost proiectat într-un alt autovehicul. În urma testărilor cu aparatul etilotest, bărbatului în vârstă de 72 de ani i-a rezultat o concentrație de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. De altfel, atât bărbatul de 72 de ani, cât și o femeie, în vârstă de aproximativ 50 de ani, aflată în autoturismul care circula din sensul opus, au solicitat îngrijiri medicale”, anunță Poliția Cluj.

Fosta lui iubita face furori la Puterea Dragostei, fiind apreciată pentru stilul ei direct, dar și pentru aspectul fizic, scrie foaiatransilvană.ro.

Comentarii Facebook