Accident cu 3 mașini pe Calea Moților, Cluj-Napoca! Bolid de lux, făcut praf: „Traficul este afectat”


Un accident cu trei mașini a avut loc marți după-amiază pe Calea Moților, în Cluj-Napoca. Din primele date, traficul este afectat.

Traficul este afectat la această oră pe strada Moților, din municipiul Cluj-Napoca, ca urmare a unui eveniment rutier. Din primele informații sunt implicate 3 automobile. Au fost înregistrate doar pagube materiale”, transmite IPJ Cluj.

-----------------------------

Update

La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 13.10, polițiștii au intervenit la un accident rutier, produs pe Calea Moților, din municipiul Cluj-Napoca.

În urma primelor verificări, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 72 de ani, din Cluj-Napoca, care circula cu autoturismul înspre cartierul Mănăștur, ar fi efectuat un viraj la stânga spre o stradă secundară (strada Iuliu Hațieganu), moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sensul opus.

După impact, autoturismul condus de bărbatul de 72 de ani a fost proiectat într-un alt autovehicul.

În urma testărilor cu aparatul etilotest, bărbatului în vârstă de 72 de ani i-a rezultat o concentrație de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De altfel, atât bărbatul de 72 de ani, cât și o femeie, în vârstă de aproximativ 50 de ani, aflată în autoturismul care circula din sensul opus, au solicitat îngrijiri medicale”, transmite IPJ Cluj.


Comentarii Facebook