Şoferul care a ucis doi bătrâni în Grigorescu, pe o trecere de pietoni, rămâne în arest


Şoferul care a ucis doi bătrâni pe o trecere de pietoni din cartierul Grigorescu, în urmă cu două săptămâni, rămâne în arest preventiv încă 20 de zile, a decis miercuri Judecătoria Cluj-Napoca.

Îniţial, Judecătoria a hotărât ca Paul Gheorgheci, să rămână în arest preventiv doar 15 zile, jumătate din durata cerută de procurori. Însă, miercuri, 5 septembrie, instanţa Judecătoriei a dispus prelungirea duratei arestării preventive pe o perioadă de încă 20 de zile începând cu data de 7 septembrie, până în 26 septembrie.

Reamintim că o maşină marca Renault a lovit in plin doua persoane pe o trecere de pietoni de pe strada 1 Decembrie 1918, în cartierul Grigorescu, din Cluj-Napoca.

Cei doi au fost aruncati in aer pana la nivelul copacilor. ”Am auzit 3 bufnituri şi apoi am vazut un Renault care a lovit două persoane în vârstă care erau pe trecere şi apoi au fost acroşaţi şi de o dubiţă Fiat”, a declarat pentru Știri de Cluj unul din martorii accidentului.

 

Accident de GROAZA in Grigorescu, Cluj-Napoca. Două persoane grav ranite . Criminalistii au venit dupa 40 minute, ambulanta dupa 15 minute

Comentarii Facebook