Șoferul BMW -ului care l-a omorât pe biciclistul de 73 de ani a trimis o COROANĂ la locul accidentului - FOTO

 

Șoferul BMW -ului care a accidentat mortal un biciclist de 73 de ani, duminică dimineața, pe Splaiul Independenței, regretă tot ce s-a întâmplat.

 

Tomas Baias a rugat-o pe sora sa să pună o coroană de flori pe Spaliul Independenței, în locul în care a avut loc accidentul mortal. ”Ingerii să-ți fie aproape!”, scrie pe coroana de flori. Lângă aceasta au fost aprinse, marți seara, și câteva lumânări.

 

Apropiații lui Tomas Baias au povestit că acesta își regretă faptele și că a luat legătura cu familia persoanei decedate pentru a plăti cheltuielile de înmormântare. ”Tomas regretă acum totul. El va pleda vinovat în instanță și își va recunoaște vina”, au spus apropiații șoferului.

 

Citește AICI despre accidentul produs duminică dimineața.

 

Victima lui Tomas Baias este Dan Victor, un renumit organist.

 

Accidentul s-a produs duminică dimineața, pe strada de lângă Parcul Central. Dan Victor traversa pe trecerea de pietoni, fiind cu bicicleta, când șoferul unui BMW l-a lovit în plin.

 

Conducătorul auto, Tomas Baias, era băut și nu a oprit la culoarea roșie a semaforului. 

 

Victor Dan s-a născut la Sighişoara, în anul 1941, și a studiat pianul la Liceul de Muzică din Cluj-Napoca, specializându-se în muzica de orgă la Conservatorul ”Ciprian Porumbescu” din Bucureşti,

 

Comentarii Facebook