Criminalul cu BMW a intrat în intersecție pe culoarea roșie! Biciclistul nu a mai avut nicio șansă

 

Șoferul de 34 de ani care a lovit în plin un biciclist, duminică dimineața, erau atât de băut încât nu a văzut că semaforul era roșu.

 

Baias Tomas a fost reținut pe 24 de ore, după ce a omorât un biciclist de 73 de ani, pe strada Splaiul Independenţei din Cluj-Napoca.

 

În fapt, la data de 02.03.2014, ora 9:55, un bărbat de 34 ani, din Cluj-Napoca, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice (0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat), în timp ce conducea un autovehicul pe strada Splaiul Independenţei spre strada Plopilor din Cluj-Napoca, nu a respectat culoarea roşie a semaforului electric aflat în funcţiune, a pătruns în intersecţie şi a accidentat mortal un bărbat de 73 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, pe culoarea verde a semaforului, în timp ce se deplasa pe bicicletă.

 

În urma impactului, bicicleta a fost proiectată într-un alt autovehicul care circula din sens opus.

 

După producerea accidentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului cu autovehiculul implicat în accident”, precizează anchetatorii.

 

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii Biroului Rutier, în jurul orei 10:20, conducătorul auto şi autovehiculul implicat în accident au fost indentificaţi.

 

Poliţiştii îl cercetează spe Baias Tomas pentru ”ucidere din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”.

 

Citește AICI cine e Baias Tomas. 

Comentarii Facebook