10 kilograme de canabis, confiscate de vamesii din Cluj azi-noapte. Drogurile urmau sa ajunga in Republica Moldova EXCLUSIV

 

Vamesii clujeni au confiscat 10 kilograme de canabis dintr-un autoturism care se indrepta spre Republica Moldova. Drogurile au o valoare pe piata cuprinsa intre 120.000 si 140.000 de euro.

 

Autoturismul in care se aflau drogurile a fost oprit in vama Dezmir si, in urma unui control efectuat de autoritati, a fost descoperit locul in care se afla praful de canabis. Dubita cu numere de inmatriculare din Republica Moldova a fost oprita pe drumul spre Gherla, iar asupra unui dintre cei trei barbati care se aflau in masina au fost gasite 2 grame de cocaina.

 

Politistii au chemat rapid echipa canina si intr-un locas special amenajat a fost gasit un praf suspect, care in urma analizelor s-a dovedit a fi canabis prelucrat.

 

Drogurile erau aduse din Olanda si urmau sa ajunga in Republica Moldova, unde sa fie distribuite pe piata.

 

Cei trei barbati care transportau drogurile au fost dusi la politie,unde dau la aceasta ora declaratii. Inca nu a fost emisa pe numele lor o ordonanta de retinere pentru 24 de ore.

Comentarii Facebook