Șoferița atacată de mascați în centrul Clujului și amenințată cu pistolul s-a dus la cinema după incident


Șoferița amenințată marți, 3 septembrie, în jurul orei 19:30, pe Calea Dorobanților, din Cluj-Napoca, nu a părut a fi foarte șocată de incident, pentru că polițiștilor le-a luat ceva până când au putut-o audia. 

Anchetatorii au descris cum s-a petrecut incidentul. Șoferița se afla în autoturism când a fost atacată, dar avea geamurile ridicate și ușile blocate, astfel că cei doi mascați au urcat în mașină și au plecat în trombă.

Femeia a sunat la 112, iar polițiștii i-au prins în timp record pe atacatori. Mașina lor a fost găsită la intersecția străzilor Piezișă cu Clinicilor, din Cluj-Napoca, iar cei doi au fost prinși după, fiind doi bărbați de 27 si 31 de ani, din comunele Florești și Iara, județul Cluj, recidiviști.

În mașină au fost găsite bunuri care au fost ridicate în scopul administrării probatoriului: un pistol neletal, un box metalic, o cagulă.

Numai unul dintre bărbați a fost reținut, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de amenințare, iar cel care numai a condus este cercetat în stare de libertate, dar are dosar penal. Acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, după cum a rezultat în urma testării cu aparatura aflată în dotarea polițiștilor.

Atacatorii au fost prinși în timp record, dar polițiștii nu mai aveau partea vătămată, femeia atacată fiind identificată la un cinema din Cluj-Napoca. După agresiune aceasta nu s-a dus la secția de poliție pentru a depune plângere, ci la cinema. Ea a fost luată de un echipaj și dusă la secție, unde ar fi declarat că nu îi cunoștea pe cei doi și nu știe de ce au amenințat-o.

Comentarii Facebook