Marti 19 Noiembrie

Șofer reținut de polițiști după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat. Nu e la prima abatere


Polițiștii clujeni au depistat și reținut, pentru 24 de ore, un conducător auto care se afla la volan, deși avea permisul suspendat.

”La data de 07.12.2017, polițiști din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca, au dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore pe numele unui bărbat de 31 ani, din comuna Florești, jud. Cluj, pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, de către o persoană, căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată” faptă prevăzută și pedpsită de Codul Penal”, anunță IPJ Cluj.

Mai exact, la data de 06.12.2017, în jurul orei 19:50, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, l-au depistat în timp ce conducea autovehiculul în Piața Stefan cel Mare din Cluj-Napoca, având dreptul de conducere suspendat.

Bărbatul mai fusese cercetat anterior de polițiști pentru săvarsirea aceleiași infractiuni, faptele fiind comise la data de 19.03.2015, respectiv 21.12.2015.

Comentarii Facebook