CLUJ: Razie în trafic pe drumul Florești - Huedin. Polițiștii au ieșit cu radarele


Polițiștii de la Rutieră au desfășurat, joi, o acțiune în trafic pe pe DN1 E60, pentru combaterea încălcării regimului legal de viteză.

La data de 06.12.2017, în intervalul orar 09:00 – 13:00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au organizat o acțiune pentru combaterea încălcării regimului legal de viteză prin dispunerea aparaturii radar în sistem CASCADĂ pe DN1 E60, cu participarea efectivelor de poliție rutieră aflate în serviciu din cadrul B.D.N.E./SR, Formațiunea rutieră din cadrul Poliței orașului Huedin, Biroul Rutier din cadrul Poliției municipiului Cluj – Napoca, în colaborare cu efective de ordine publică din cadrul S6 Poliție Rurală Florești”, anunță IPJ Cluj.

Ca urmare a desfășurării acțiunii, polițiștii au aplicat 37 de sacțiuni contravenționate la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice în valoare de 19.905 lei, din care 36 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

De asemenea, au fost reținute un număr de 2 permise de conducere din care unul pentru depășirea vitezei cu peste 50 km/h și unul pentru depășire neregulamentară.

Comentarii Facebook