Marti 31 Ianuarie

CLUJ: Bărbați reținuți de polițiștii după ce au răpit o femeie de pe stradă. Au amenințat-o cu un cuțit și au urcat-o în mașinăPolițiștii clujeni au reținut doi bărbați acuzați de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și amenințare.

La data de 07.12.2017, în urma activităţilor de cercetare penală efectuate în dosarul penal și a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Turda, au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale faţă de doi bărbați de 38, respectiv 46 ani, din comuna Iara, județul Cluj pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și amenințare, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, la data de 02.12.2017, în jurul orelor 20.30, în timp ce persoana vătămată, o femeie, se afla pe o stradă din municipiul Turda, a fost acostată de primul bărbat și urcată împotriva împotriva voinței sale, sub amenințarea unui cuțit, în autoturismul condus de cel de-al doilea bărbat, după care a fost transportată în comuna Iara.

Pe traseul parcurs, bărbatul de 38 ani a părăsit autoturismul de mai multe ori, timp în care persoana vătămată a fost închisă în autoturism de către conducătorul auto.

Față de cei doi a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de azi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii Facebook