Șofer prins beat la volan în centrul Clujului. S-a ales cu dosar penal


Polițiștii clujeni aau depistat, duminică seară, un conducător auto care s-a urcat la volanul unui autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 21.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier au depistat un tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiul Reghin, judeţul Mureş, în timp ce conducea un autoturism prin Piaţa Lucian Blaga din municipiul Cluj-Napoca, fiind sub influența alcoolului”, informează IPJ Cluj.

Cel aflat la volan emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie alcoolică de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

De asemenea, tânărul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.


Comentarii Facebook